Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Recare

Recare té el seu origen en un projecte educatiu de l’Institut la Segarra en el que es va convertir una moto de combustió a elèctrica.

La nostra missió

El canvi climàtic i l’amenaça de l’esgotament dels recursos han convertit l’ecologia en una zona de debat, sent l’ús de l’energia un dels centres de prioritat.

Tanmateix sovint trobem una tendència a implementar iniciatives en la que els efectes en el món només importen en tant que es registrin a nivell de l’aparença i les relacions públiques.

Queda palès en la fantasia estructural que el mateix mercat, sempre en expansió constant, podrà resoldre l’ecodesastre.

Si bé les vendes de vehicles elèctrics està en augment, la renovació del parc d’automòbils és un procés lent, amb un cost econòmic molt elevat per a la majoria de ciutadans i al mateix temps amb un gran cost ambiental en l’ús de matèries primeres i l’energia. No es respon així a la urgència de la catàstrofe ambiental.

La missió de la iniciativa és apostar de forma real i estratègica per a una economia circular que posi èmfasi en la millora tecnològica per la reutilització dels recursos i l’ús energètic sostenible a partir de la reconversió de vehicles a elèctrics

La nostra visió

Només a Espanya es destinen al desús més de mig milió de turismes a l’any. Aquests sovint podrien ser funcionals i segurs si s’apostés per una reutilització a través de la transformació elèctrica. D’altra banda la conversió de la mobilitat a través de l’ús de cotxes elèctrics es veu limitada per l’alt cost econòmic que marquen les grans marques, que primen per damunt de tot el propi benefici.

Volem ser l’impuls d’un canvi real i estratègic cap a la mobilitat elèctrica, incidir en la societat a través d’una alternativa que prioritzi la urgència climàtica, i donar-li viabilitat industrial a una economia circular eficient i segura. Volem sumar coneixement per obtenir resultats reals i tenir en compte tots els agents que puguin aportar i col·laborar.

Imatge meva amb peu de foto: Fundador de Recare

Col·laboradors